Popjunkien

Pia Persson på mingel?

Nyss hemkommen från Resumébar med fint ungänge i Li-Lo och Frillo. Fredrik Strage var rolig och förvånansvärt snabb i svaren och alla som stod runtomkring mig i publiken gjorde Viggo Cavling-imitationer (han har verkligen en osannolik dialekt och ett sjungande uttal). En känd teveman kom förbi och avslöjade att den trio som gör bäst Viggo-imitationer är två tankesmedjekillar och så Claes de Faire. (Fattas bara annat).

Den senaste tidens explosion i vimmelfoton verkar ha givit intryck på mig – jag var den enda av oss tre i sällskap som svarade jakande att visst kunde vi vara med på vimmelbild. Men jag var inte snabb nog att kalla mig Claire Wikholm den här gången heller (sanningen är att jag inte skulle våga, jag är alldeles för rädd för repressalier). Jag stavade så snällt mitt krångliga efternamn men ljudade snabbt ett ”Pia Persson” i hopp om att fotografen skulle missuppfatta mig.

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Pia Persson på mingel?

  1. kicks. skriver:

    men åh, Frillo! vad roligt!

Kommentera