Popjunkien

2 år som blogger

Idag är det två år sedan jag skrev mitt första blogginlägg. Det handlade om en trasig vinterkappa som jag ville laga, något jag så klart aldrig gjorde sen. Ganska snart började bloggen handla om saker i popjunkiesfären: Robinson-Vincent, Sex and the city och vad vet jag… Interpol? Hursomhelst är resten historia – för ett år sedan flyttade jag till den här domänen (och den gamla verkar ha gått vidare till nya äventyr…) OBS! De nya äventyren är inte jobb-safe.

Jag har tänkt i ett år att jag ska lägga ut några gamla texter här. Får se om jag hinner det på den här sidan jul bara.

Dela: Facebook  Twitter 

12 kommentarer till 2 år som blogger

 1. Sanna skriver:

  Grattis på tvåårsdagen! :)
  Själv fyller jag två först i februari.

 2. sara skriver:

  grattis grattis på födelsedagen!!!

 3. Elin skriver:

  Åh, grattis på 2 årsdagen! jag måste leta reda på min årsdag, tror jag började skriva regelbudna anteckningar på nätet i augusti 1999 men datumet har jag ingen susning om!

 4. Reblo skriver:

  Tack tack!

  Elin: precis, egentligen skedde ju skriva-på-näten-debuten för nästan fem år sedan, men bloggen blev den revolutionerande första hemsidan och en kanal att skriva mer tematiserat igenom.

 5. Skrubben skriver:

  Du kunde ju ha antytt en varning vad det var för äventyr… Som tur var så är jag ensam här (alla inom synhåll har gått på lunch). Men det var nära att jag tappade kaffekoppen.

  Och så höll jag på att glömma att grastulera i rena förskräckelsen. Harenäran!

 6. Skrubben skriver:

  Asså… ”Gratulera” skulle det ha varit och inget annat. Just nu vågar jag inte föreställa mig vad det jag råkade skriva skulle kunna tänkas betyda.

 7. Reblo skriver:

  Skrubben: haha, ja gud. Jag tänkte mig inte för. Men skitroligt skrivet hördu. Jag lägger in en varning!

 8. Johnny skriver:

  Grattis!

 9. Hanna skriver:

  Very much grattis! :)

 10. Maria skriver:

  Grattis grattis! Tack for att du distraherar mig fran att jobba ibland med dina skriverier! ;) Men alltsa, som londonsvensk har jag missat denna Vincent, ar hans sida ett skamt eller??? Jeeeesus med smor pa.

 11. Reblo skriver:

  Åh Maria, förstå att han på allvar var en ”hetis” i media för ca två år sedan, i samband med sin Robinson-medverkan. Han var t o m ihop med Linda Rosing en sväng (hon från Big Brother). Jag såg dem hand i hand på stan då, båda lika blonderade och han hade en stars&stripes-bandana på huvudet.

 12. A skriver:

  Stora gratulationer och en blomsterbukett!

Kommentera