Popjunkien

Har ni också tänkt på att…

…det går inflation i romantiska middagar i junkteveprogram som Outsiders och Du är vad du äter? För efter den obligatoriska Förvandlingen mässar en dramatiskt upphetsad speakerröst att huvudpersonen ska bjuda sin partner på en romantisk middag. Samma upplägg varje gång.

Speakerrösten hintar:
Jeanettes man anar ingenting – ikväll ska de äta en romantisk middag och Jeanette ska passa på att fria.

Jeanette:
vad snygg jag är – ska vi gifta oss?

Så jag instruerar min man att inte falla för några tricks. Om jag någon gång lite krystat försöker bjuda på middag måste han genast ifrågasätta mina motiv.

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Har ni också tänkt på att…

 1. Jo skriver:

  Jo, jag har också tänkt på det. Och även på andra fenomen som uppträder i dessa program, håller på att skriva ett inlägg hos mig om detta just nu. Undrar förresten vem som är speaker? Jag tror Fredrik Birging är det i Du är vad du äter, men övriga?

 2. Hanna skriver:

  En bekant och hennes kille hade varit på Blue Moon (i sthlm, finns ju numera lite här och där) en gång och det var en så mysig kväll. När hon var gravid så skulle de åka till Stockholm och hennes kille hade bokat bord på Blue Moon och C fick förlovningsvibbar direkt. De fick ett dåligt bord, det var stökigt och ett dåligt band som spelade nästan intill dem och hon satt bara och tänkte ”fråga inte nu, fråga inte nu”. Så jag har sagt till N att jag inte vill ha några hintar utan att han bara frågar helt apropå en mysig lördagsmorgon eller nåt.

 3. Hanna skriver:

  Ibland skriver jag väldigt ostrukturerat, men hoppas du förstod hur jag menade.

 4. Reblo skriver:

  haha, jag förstod precis!

  Jo: visst är det Birging, men vem tjejen i Outsiders är vet jag inte. Tack förresten för din ljuvliga genomgång i frågan på er blogg: http://vildabebin.blogspot.com/2005/12/jag-vill-inte-se-mer-ktt.html

Kommentera