Popjunkien

Inte direkt Newlyweds längre

Precis som när Jennifer Aniston och Brad Pitt separerade är det lite ledsamt att Nick Lachey och Jessica Simpson har gjort slut. I Newlyweds verkar Nick alltid så kär och i min enfald trodde jag att även den där typen av par borde kunna hålla ihop i alla sina dar. Men det visar ju också på hur skenheliga äktenskap i USA kan vara, var inte Jessica en av de där mormonkändisarna som skröt om sin oskuld innan hon gifte sig. Och hon sparade sig för vad liksom? Så heligt var äktenskapet.

Enligt Page Six har Nick synts med nya kvinnor vid sin sida. Han brukar ju vara i Sverige med jämna mellanrum så nästa tjej kanske blir en Stureplans-dito. Och kolla Jessica utan ringen - sorgligt.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Inte direkt Newlyweds längre

 1. Christian Davén skriver:

  Att exponera sina första stapplande steg som nygift på MTV måste vara ett utmärkt recept för skilsmässa. Det blir så plastigt och ”på låtsas” att man omöjligen kan hålla ihop.

 2. Skvallerblogg skriver:

  Lite ironiskt är det ju att Newlyweds repriseras på TV just nu…

  Men ska inte Jessica bara vara glad att det är över, han verkade ju vara en sån som både ville äta kakan och ha den kvar – om man säger så. Och sånt kan man ju vara utan.

 3. Brian skriver:

  Jag hörde att Nick eventuellt kommer plocka hälften…

Kommentera