Popjunkien

De ljuvliga blå skorna

I pappersversionerna av Dagens Media och Resumé finns alltid en reklam för ett kvinnoinriktat annonspaket hos Allers Förlag: Kvinnamax. Nu är jag ingen reklamköpare så jag kanske inte reagerar som de hoppas på, men det enda jag tänker när jag ser annonsen (som föreställer en kvinnas ben och fötter i ett par klackade kornblå skor) är: ”vaaar kommer skorna ifrån?! Måste ha!”.

Har besökt hemsidan enbart för att leta efter bilder på de ljuvliga blå skorna men utan resultat. Det enda man får se är en kort snutt av skorna mot röd bakgrund medan sidan laddas. Sen ligger de bakom texten, men inte i färg tyvärr.

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till De ljuvliga blå skorna

 1. Jo skriver:

  Har du provat göra en ”Print screen” när sidan laddas? Då hinner du kanske fånga skorna innan det läggs text över dem, om du vill mysa lite med en bild på dem menar jag.

 2. N|. skriver:

  fråga Allers vilken byrå som gjort annonsen, fråga byrån varifrån de fått bilden osv. :)

 3. åsa skriver:

  Som skofrossare är det min plikt att ha koll på sånt här, och det tror jag faktiskt att jag har!
  Nu har jag ju inte sett annonsen, utan bara bilden i bakgrunden på hemsidan, men jag tycker det ser misstänkt likt dessa från diesel som jag bloggade om för ett tag sedan:
  http://skofrossa.blogspot.com/2005/09/fina.html
  Ypperligt fina!

 4. Reblo skriver:

  Åsa: tack för underbart bra koll! De är verkligen skitsnygga men när vintern är här inser jag ju att det dröjer länge innan man vågar sig ut i finskor igen.

  Får ta till panchis-knepet med extraskor i en påse inser jag nu.

Kommentera