Popjunkien

Blandat helgjunk

Mysig lördagslunk slash tråkigt lördagsstäd i sällskap av bland andra Britney Spears, Quetzala Blanco och arga tanten som jobbar på Netto.

Verkligen kul att coola Quetzala äntligen får lite mer fast utrymme i Expressen. Jag har länge tyckt att Exp. är dåliga på att utnyttja alla bra skribenter och namn som de har tillgång till samtidigt som vissa andra överexponeras. För i samma tidning droppade Linda Skugge ännu en Sylvia Plath-liknelse i ett helt omotiverat sammanhang. Två andra jag vill ha mer av tack: Markus Wilhelmson och Andreas Nordström.

Förresten drömde jag i natt att jag träffade Pontus Schultz och gav honom en massa smarta tips om hur han skulle utveckla Att:ention. Han blev jätteglad och lovade att använda flera av dem. Tur att man kan hjälpa till liksom!

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera