Popjunkien

”Fula gubbar på en scen. Rått kött käkar dom och ben.”

Efter mitt förra inlägg om 100 höjdare fick jag ett mejl från programmets researcher. Som mycket riktigt verkar ha den järnkoll som jag förutspådde. Han avslöjar att minnesklippen i programmet är ett hopplock av sådant som de i redaktionen kan komma på, ibland med hjälp från diverse nätverk. Han avslöjar lite om den kommande säsongen:

”Harry Brandelius som försöker fasa in sig själv i MTV-världen medelst pyromani och polisbilar, en tysk ex-boxare med nazze-tendenser som visar en lodis var skåpet ska stå, vår kung som blir påkommen med en cigg i munnen på en Nobelfest, och Pontus Gårdinger i strutskostym, inte att förglömma!”

Och vad tyckte jag då? Jo, jag gillade första avsnittet. Särskilt klippet om Vasp/Wasp (kolla på det här).

Arg kristen man: ”Fuck like a beast. Knulla som en… eh… best”.
Siewert Öholm: ”Som ett vilddjur!”


Och Fredrik och Filip är ju ett oslagbart team med jätterolig jargong. Skrattade högt på tunnelbanan häromdagen när Filip intervjuades i en av gratistidningarna och häcklade Fredriks koketterande med att han har (?) fyra hundar.

Men, som jag varit inne på tidigare också, programmet är stundtals övergrabbigt. Inte så att det hindrar min tittarupplevelse men det känns ändå rätt trist och förutsägbart att det bara är killar som får vara med och prata. Både i inslag och som gäster. Förra veckan bröderna Timell, på måndag Robert Gustafsson och veckan efter det Fredde Granberg. Fast: popjunkiefavoriten Carina Berg har också tillåtits vara med i program nummer tre med Fredde.

Nåväl. För att avsluta veckans inlägg om Filip och Fredrik: nästa år kommer de att göra en ny version av Här är ditt liv.

Dela: Facebook  Twitter 

7 kommentarer till ”Fula gubbar på en scen. Rått kött käkar dom och ben.”

 1. Lisa skriver:

  jag gillade: ”hej det är albin. ska vi knulla?” han var så söt så mitt hjärta brast.

 2. Carreca skriver:

  Framför allt var det väldigt moget av bröderna Timell att så ingående beskriva hur välhängda dom var och att väga kuken mot Pontus Gårdingers på en restaurang var ett intressant grepp. Är det inte dags att förpassa dom där 2 bröderna in i glömskans arkiv för gott. Själv kan jag inte tänka mig några mer ointressanta TV- och radiopersonligheter.

 3. I didn´t say that. Jag har inget emot att väga kuk på Riche. Det vill jag å det bestämdaste betona. Martin Timell är visserligen rätt oskön, men jag kan tänka mig både en och två som är mer ointressanta.

 4. Anna skriver:

  Carola är min storfavorit! Särskilt när hon försöker kräkas upp sin ogudaktiga självmedömkan på slutet. Hon har verkligen ALLT.

 5. Knurf skriver:

  Harry Brandelius dök ju upp helt plötsligt i Måns Herngrens ”Tutti-Frutti”. Måste vara därifrån!

 6. moralhora skriver:

  Hey! Inget Martin Timell-bashande. Han är en stjärna.

  Däremot så kan hans störande bror med minoritetkomplexet dra till Långbortistan eller något.

 7. A skriver:

  jag tyckte också att det var hysteriskt roligt bitvis, vasp/wasp, albin, annifrid och staffan schmidt. Vad som var roligt med Olga, gert och ken förstår jag däremot inte?

Kommentera