Popjunkien

Korsstygn, gaffeltruckar, våldsporr

Som vanligt är det i kommentarsfälten allt roligt händer. Läser om nya magasinet Tove på dagensmedia.se och tänker ”behöver vi verkligen en ny och yngre Amelia?”. Samma sak tänker en tjej i en skitrolig artikelkommentar:

”Zzzzz… Shit, vad trött jag är på alla tidningar som vill vara min väninna. Och ett reportage om tjejer som älskar sin kropp, mmm fräscht, nytänkande. Jag skulle hellre läsa en tidning om korsstygn, gaffeltruckar, eller våldsporr. I princip vad som helst!”

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Korsstygn, gaffeltruckar, våldsporr

  1. Sabina skriver:

    Om ni bara visst hur många tidningar det finns om korsstygn! =) Gaffeltruckar och våldsporr är jag dock inte så insatt i.

  2. Mamselamsen skriver:

    Jag tycker Amelia börjar bli småtrist… fick den idag och har bläddrat genom den. Mer blir det nog inte.

Kommentera