Popjunkien

Erik Ponti hjärta Gilmore-tjejen?

Såg en intervju med Ondskan-Andreas Wilson apropå hans nya film – Den utvalde. När de visade ett klipp ur filmen slog det mig att jag kommit på det bästa fiktiva paret – valfri Andreas Wilson-karaktär och dottern i Gilmore Girls. Någon som kan gissa varför? Om man känner till anledningen till min anti-Gilmore-inställning är det lätt.

Dela: Facebook  Twitter 

11 kommentarer till Erik Ponti hjärta Gilmore-tjejen?

 1. Åsa skriver:

  säg! säg!

 2. kicks. skriver:

  den ena pratar oavbrutet, den andra är mystiskt tystlåten. A perfect match. eller?

 3. Reblo skriver:

  oh, kicks är nära, men inte riktigt!

 4. malte skriver:

  jag måste säga det här, för ingen annan tycks vilja lyssna: hypen kring wilson är något av den största bimbofieringen jag nånsin stött på. killen kallas ”hollywoodlöfte” och ”den nye james dean” av ALLA, grundat på ett par kindben och en vass blick. men den lilla skillnaden var väl att james dean var en lika vass skådespelare. och att wilson bara läser från cue cards, utan nån som helst inlevelse, närvaro eller trovärdighet? är det NÅN som är hänförd av hans replikföring?

 5. Carreca skriver:

  De har ju samma lite ängsliga leende, med hakan liksom lite framskjuten, och lite huvet på sned.

 6. Reblo skriver:

  Okej jag säger:

  Jag kollar inte på Gilmore Girls av en enda principiell anledning: de pratar så fort och stressat att jag får ont i hjärnan. Jag klarar inte av den där klämkäcka morsan som ska vara cool kompis snarare än mamma. Dessutom känns det som hon mamman går omkring i ett konstant läge av tummen-upp för att hon är så låtsat/önskat tokrolig. Och så den mesiga dottern som pratar jättejättefort ovanpå det.

  Samma sak med Wilson i sina filmroller. Malte är inne på det i kommentaren här ovan. Wilson pratar jättefort och stötigt som om han läste direkt från någon teleprompter. Nu har jag verkligen bara sett en film med honom (Ondskan) och så små trailerbitar från den nya, men sammanfattningsvis är det sådär stressigt och forcerat (på lite gammaldags språk).

  Så det är anledningen – de pratar jättefort.

 7. k skriver:

  Av någon anledning läste jag din senaste kommentar just så snabbt som du beskriver. Som en 40-talsfilm i nytappning. And it’s all in my head.

 8. malte skriver:

  precis, det går för fort. i vissa scener i Ondskan kan man tro att han och Pierre har interna tävlingar i att rabbla iväg sina härligt tidsmarkerande repliker fortast. ”jagharalltidäalskatjamesdeanvilkenärdinfavoritfilm!?!?!?!”jättenellerkanskeösteromeden!”

 9. Andrea skriver:

  Det finns en till som pratar riktigt fort (på riktigt) och det är Fredrik Wikingsson.

 10. fredde skriver:

  jaa-a fredrikwikingsonpratarjättefort. Detärjättesvårtattskrivautanmellanrummenmanvänjervälsig.

 11. Tonöö skriver:

  hej gulle ida

Kommentera