Popjunkien

Annika är nya Ebba

Jag är ju ett Ebba von Sydow-fan och tycker att hennes karriärsteg till Vecko-Revyn var väldigt smart. Jag beundrar henne för att vid så ung ålder arbetat fram ett tydligt varumärke. För trots att hon rapporterar om samma saker som i stort sett hela bloggosfären så gör hon det faktiskt i några av landets största tidningar. Även om jag inte är någon VR-läsare ser jag fram emot att se hur det går för henne i de nya stora kläderna.

Jag tycker att Expressen Fredags nya chefredaktör, Annika Leone, är bra också. Känns som ett smart move av Expressen att rekrytera från tjejtidningssfären. På så sätt gissar jag att de håller läsarskaran (främst shoppingintresserade unga tjejer på Östermalm?) nöjda. Det färskaste minnet av Annika är att hon hade bra svar på tal i somras när Aftonbladet cashade in och gjorde ett löp baserat på en liten notis ur Annikas SOLO.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Annika är nya Ebba

  1. Ja hon kommer att bli jättebra! Jag tycker att SOLO blev klart bättre när Annika tog över! Underar bara vem som nu kommer att ta över efter Annika på SOLO?

  2. anna skriver:

    fast jag tillhör ju kretsen (?) som anser att solo är den sämsta tidningen i sin kategori. fult layoutad och väldigt tvivelaktiga artiklar osv.

  3. Reblo skriver:

    jag håller helt och hållet med om SOLO, gillar inte den alls. Men jag tycker som sagt att Annika verkar cool och bra

Kommentera