Popjunkien

Byeh byeh Jonah

Jag såg inte Idol igår så jag har lite svårt att bedöma insatserna objektivt. Med det faktum att Jonah åkte ut får mig ändå att tänka lite på det jag sagt hela tiden - om Idolerna väljer obskyra och ickefolkliga låtar får de vackert finna sig i att bli utröstade. Se bara hur det gick för flickfavoriten Ola förra veckan. Och Marieme som av någon outgrundlig anledning sjöng en reklamrelaterad Ted Gärdestad-låt och så klart åkte ut snabbare än hon kunna lalla lalalala lalalala lalala.

Jonah sjunger jättejättebra men Sverige är ju inte direkt någon jättemarknad för RnB. Kristen RnB dessutom.

Såg förresten att Idol har en resumésida så man kan läsa om hela gårdagens sändning. Jag håller mer och mer på Agnes.

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till Byeh byeh Jonah

 1. Koli Heptor skriver:

  Usch, jag tycker inte Jonah sjunger särskilt bra. Inte nån av de andra ”idolerna” heller för den delen. Känns som om det var bättre standard förr säsongen…

 2. Mamselamsen skriver:

  Är det något fel på mig… jag har inte sett Idol.

 3. Tove skriver:

  Jag säger hela tiden att det var högre standard 2004 men alla hånar mig. Jag håller inte med dig om Agnes. Jag gillar inte hennes bebisprat.

 4. annie skriver:

  hejja agnes!

 5. Reblo skriver:

  Jag håller med er, det var verkligen bättre standard förra året!

  Och Mamselamsen, jag tror du hittar på, ingen har väl påstått att det är konstigt att inte kolla på Idol. Kan tänka att det är rätt befriande.

Kommentera