Popjunkien

Bald or ginger?

Att vara rödhårig är ett riktigt skällsord i England. Jag minns en Big Brother-omgång då en hel nation (givetvis påhejad av tabloidtidningarna) ”avslöjade” att deltagaren Tim egentligen var rödhårig. Ju längre han var kvar i tävlingen desto mer blottades hans röda hårrötter och han hånades av ett helt folk.

(Nu vet vi ju alla att killar med färgat hår inte är en superhit överhuvudtaget men ändå. Vilken hetsjakt!)

Exempel på två personer som aldrig kommer bli mer än sina hårfärger i det klimatet: Chris Evans och Geri Halliwell.

TRL har till och med ett pest eller kolera-inslag som heter ”Would you rather be bald or ginger”. Vinjetten har tydligen skrivits av Jamie Cullum. I dagens avsnitt valde Feeder-Mark att han helst skulle vara rödhårig och Blue-Lee att han helst skulle vara flintis.

Jag tycker ginger-hår är helt fantastiskt fint. Musiklisa har det finaste.

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Bald or ginger?

  1. Hanna skriver:

    Bra, dags för en kovändning av den trenden. Gissar att vår sparv blir det rödaste Svedala har skådat på länge…

Kommentera