Popjunkien

Jag har en P3-frisyr

Idag har jag lärt mig att min frisyr förmodligen är en sådan som kan klassas som P3-frisyr.

Detta enligt Märta som skriver på Banana Internet (och tydligen var med i nya DN På Stan i någon form) och konstaterar att ”ALLA har typ den frisyren, alla unga tjejer som jobbar med media i alla fall”. Ganska rolig och definitivt träffande beskrivning av etappklippt-brunt-hår-med-snedlugg-i-ögonen.

Sen vet jag inte om det finns en gräns någonstans. Jag jobbar ju ”med media” på sätt och vis, men klassas nog inte som tillräckligt ung och har inget med P3 att göra. Min frisyr är vuxet nog en variant av samma frippa som jag haft i säkert fyra år. Hur som helst är det Sarah på Vita som ligger bakom min version av P3-frippan. En frisör som är helt beroendeframkallande bra.

Dela: Facebook  Twitter 

9 kommentarer till Jag har en P3-frisyr

 1. [...] ör för Damernas Värld. Här är Petra längst till höger på bild. Givetvis i en kort P3-frisyr precis som kollegan Karin där till vänster. (Båda är ju P3-skolade). [...]

 2. [...] ar klädd i något rosa och vinkade glatt hejdå till någon. Sen gick jag och toppade min P3-frisyr. Min frisör berättade att hon precis kommit tillbaka från att ha sminkat (ev. stylat) Lin [...]

 3. Andrea skriver:

  Hmmm, jag har också sådan frisyr. Ska kanske ta och blondera mig eller nåt. Förresten är jag trött på 80-talisterna nu.

 4. Tilda skriver:

  Detta hör ju inte på något sätt till just det här inlägget. Men jag känner att jag ändå borde säga detta i en tid av bloggångest och mycket kommentarer om just kommentarer och huruvida de lämnas…
  Jag gillar din blogg! Läser ofta, men kommenterar dåligt. Tänker bättra mig!

 5. Jessica skriver:

  Du, tror länken ska vara se och inte com. :) Hitta på något någon kväll? /Hon den dära textmissbrukaren :)

 6. Robert skriver:

  Det fanns en tid när Hanna Fahl såg ut att ha lånat hårsvall och smink från P J Harvey (och jag träffade henne i Lund, redan innan hon började på P3). Men visst har det här blivit en rätt mediebetonad frizure.

 7. Hanna skriver:

  Ok, wtf, förtal! Jag har aldrig haft PJ Harvey-frisyr. Vill minnas något form av hjälmformat hår i Lund, möjligen ett eller annat hårspänne under det sena nittiotalet, men någon gothfrippa har jag aldrig haft!

 8. Carreca skriver:

  HAHA. Det här var det roligaste kommentarskiftet jag läst här. Go Hanna.

 9. Isabella skriver:

  Ok jag har väl en riktig p3 frilla då. Men ska klippa rak lugg nästa gång. Mycket snyggare.

Kommentera