Popjunkien

Idol, första delfinalen

Lite om Idol 2005 igår då.

 • Jag tycker det var väldigt tråkigt att Cindy redan åkte ut, jag hade velat se mer av henne. Samtidigt får hon ju skylla sig själv när hon valde en så dålig låt och en tonart som var på tok för hög (hey, när det gäller Idol och naturkatastrofer är vi alla experter, right?).
 • Agnes och Sibel ägde. Framför allt Agnes, vilken cool tjej och vilken röst. Just nu vill jag att hon ska vinna.
 • Falsett-Ola har visserligen en rätt fin röst men jag förstår inte denna flickfanshysteri kring honom. Så unik är han inte och med den där frisyren borde han ju straffkommenderas till Paradise Hotel.
 • Någon i juryn tyckte att Sebastians rockiga stil på scenen var helt unik och att han var coolast av alla på scen. Och det stämmer ju inte – han hade ju fångat 5-6 rocksnubbars scenrörelser i sitt framträdande och det sista det kändes var ju unikt. Men det är ändå skönt med den typen av låtar och den typen av killar i det här sammanhanget. Lite som Pål Hollenders första medverkan i Expedition Robinson.
 • Bara för att gullo-Elina har rosafärgat hår behöver hon ju inte fulstylas i låtsaspunkkläder. Hoppas hoppas hon tar sitt förnuft till fånga och kör en snygg stil i nästa program. Jag tycker hon har en spröd men ändå skön röst och vill att hon ska vara kvar länge, men om hon kör en alltför alternativ look kommer ju ingen att rösta på henne. Jag menar FLUGA kring halsen? Guldbyxor?!

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Idol, första delfinalen

 1. Linda skriver:

  Guldbyxorna var verkligen vidriga. Och jag saknar också Cindy och hennes cu-cu-curly hår!

 2. Hanna skriver:

  Heja Mariem!!!!!

 3. Tilda skriver:

  ”om hon kör en alltför alternativ look kommer ju ingen att rösta på henne”
  Nej då blir det som för Cornelia (http://www.corneliadahlgren.com väldigt rolig exhibitionistisk sida) förra året. Hon åkte ut den gången hon hade typ bh och shorts om jag inte minns fel. Det var för udda för svenska folket.

Kommentera