Popjunkien

Åh Darin

Åh Darin är så genomsnäll och fin. Läste en intervju med honom i Stockholm City i morse och jag log faktiskt för mig själv där jag stod med Björk i lurarna.

Bara en sån sak att han på frågan ”läget?” svarar ”Jättebra. Hur är det själv?”. Och helt präktigt och ödmjukt lägger till ”jag gillar hundar också” när reportern vill hävda att han är lite väl mjuk som gillar katter och inte gillar att röka och dricka sprit.

Och om en månad ska han ta bort tandställningen! Jag funderar på att göra en liten nedräkningskalender med lucköppning och allt för jag är så nyfiken. Jag misstänker att Darin snart kommer ha Sveriges snyggaste gaddar.

Dela: Facebook  Twitter 

6 kommentarer till Åh Darin

 1. malte skriver:

  hans nya låt/video är SÅ bra! finns på aftonbladet.

 2. Louise skriver:

  Åh Darin. Han är verkligen söt och säkert genomsnäll. Det är lätt att tycka om honom trots att man inte är 15..

 3. Lina skriver:

  varför va emot Darin??

 4. Reblo skriver:

  men det är jag ju inte!

 5. darin_snyg skriver:

  darin är snyg och bäst !!!!!! Och cool !!!!!!!!!!! tycker alla i hela värde
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Emma skriver:

  Darin är bäst ! han är såå söt

Kommentera