Popjunkien

Natalia I och II

Å ena sidan var Natalia Kazmierska inte kul alls i Studio Pop. Å andra sidan så är hon riktigt kul nu.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Natalia I och II

 1. anna skriver:

  första nataliamötet i studio pop var lite jobbigt, men sen kom jag fram till att jag gillar henne.
  hon var liksom för snygg för att tas på allvar.
  och jag betvivlar ju starkt att hon ens svettas.

 2. Tove skriver:

  Jag känner en som har legat med Natalias före detta kille och denna person var även nära vän med en som långt senare kom att dela lägenhet med N.K. Enligt mina källor är Natalia en väldigt osympatisk människa. Jag vet också att hennes mamma är psykolog och psykoterapeut.

 3. emma skriver:

  jag tycker krönikan var rätt kul men jag håller inte alls med. radical cheerleaders rockar :). en rappare med fittfönster är väl kul? clownnäsor och baddräkter är faktiskt också kul.

  gudrun sjödenkvinnor som pratar om vävar är väl inte så kul, men ändå, kul.

  att natalia som ser ut som en utomjordisk fotomodell efterlyser mer estetik och snygghet på andra är också kul.

  jag tycker hennes krönika om almedalsveckan, om hur alla möjliga 50plus politiker porraggade på henne är hysteriskt kul. att dom gjorde det och att hon outade dom direkt. jag diggar henne, men stör mig på att hon lever genom sina fysiska attribut sådär mycket. i sättet. att hon pratar på ett sånt där nonchalant sätt som folk med för mycket skönhet ofta gör, och utan skönheten skulle de aldrig komma nån vart på att prata sådär släpigt.
  men det är väl inte så lätt. i dont blame her. bara stör mig. på folk som gillar sånt och tycker det är charmigt. >:)

Kommentera