Popjunkien

Lassie Ibrahimovic

En vän påpekade att riktiga ”jag mötte Lassie”-historier är de som innehåller flera krångliga relationsled, t ex ”min mammas bästa kompis moster var en gång i hop med Burre i Bamse och när de var på middag hemma hos hans elaka pappa och utbrända mamma gick Skalman förbi med en het homosexuell dejt”. Och det stämmer ju för sådana var originallassiesarna som var med i Expressen i början av 90-talet.

Därför kan jag nu – i bästa originallassiestil – avslöja att ovan nämnda kompis kompis kollega såg Zlatan och Alexander Östlund passera bara en minut innan kompisens kompis dök upp.

(Jaaa, det var jag. Jag som var sen och jag som missade Zlatan OCH Östlund med en minut).

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Lassie Ibrahimovic

 1. annan skriver:

  den här kanske jag har dragit förr, men min före detta kursares mamma åkte en gång hiss med krister pettersson.

 2. Zibbo skriver:

  min plstpappas brors frus kusin är hon som sjöng de sista ljuva åren.

 3. Anna Toss skriver:

  Det här är egentligen kommentar både till Lassie och inlägget om läskeblask här nedanför. Jag skulle köpa biljetter åt en kompis och råkade höra när personen framför mig bokstaverade sitt efternamn i biljettluckan: D-I-Ö-S … Jag blev alldeles uppjagad och knackade honom på axeln och frågade om han verkligen var den riktige Stefan Diös, den Store Översättaren av kalle Anka. Och det var det! Mina barn blev arga på mig efteråt för att jag inte hade bett om en autograf. Han är lite av en husgud hemma hos oss.

 4. brother skriver:

  Fast en RIKTIG Lassie innehåller minst en hund på vägen.

Kommentera