Popjunkien

Carina Berg tillbaka i morgonsoffan

Tack Peter. Och Peter är ju en av alla dom som väntat hela sommaren på att Lattjo Lajban ska komma tillbaka.

Det är ju just då hon är så rolig. Carina Berg tackar meteorolog Peter Kondrup för väderleksrapporten och påar Lattjo Lajban. Ingen brukar väl köra med nonsens och ironi på det viset i morgonsoffan? Jag minns bara ospontana Malou, präktiga Linda N, stiffa Anna L och fel-kille-på-rätt-plats (Jonas Gummesson).

(Apropå att den här bloggen har kört Carina-tema hela sommaren).

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Carina Berg tillbaka i morgonsoffan

 1. anna skriver:

  jag läste en intervju med anna lindmarker i nån sån här tåg-tidning, men det enda journalisten egentligen pratade/skrev om var om hur vita tänder anna hade.

 2. David Hall skriver:

  Det behöver ju inte vara ironi. Peter kanske verkligen gillar Lattjolajban, inte för att jag märkte några som helst tendenser till det när vi delade spårvagn för sisådär åtta år sedan. (Och dela spårvagn ska där tolkas bokstavligt, det är ingen eufemism.) Kändisspottning blir inte roligare än så i Norrköping, i vart fall inte i riktning mot Skarphagen (där SMHI ligger).

 3. Reblo skriver:

  David: jag måste nu ställa ett antal följdfrågor. Åkte ni spårvagn på morgonen? Var Peters fingertoppar lite röda och liksom ömmande? Det KAN vara så att han just spelat ”Loophole” medan han käkade frukostflingorna.

 4. David Hall skriver:

  Ja, det var på morgonen. Hur hans fingertoppar var beskaffade minns jag inte (det var ju faktiskt när jag gick i gymnasiet) och jag tror inte jag hade möjlighet att se det även om han stod riktigt nära en gång.

Kommentera