Popjunkien

Tråkiga kändisar

Ronan Keating beskrivs som ”A staggering goody two-shoes who makes Cliff Richard look like Mick Jagger” när Handbag.com listar topp tio tråkiga kändisar. Jag håller med helt och fullt om nästan alla i listan – det finns knappt tråkigare personer än Celine Dion, Ben Affleck och Moby (som jag länge tänkt ägna ett helt dissande inlägg).

Det finns många svenska kändisar som skulle platsa på listan tycker jag. De här är minst lika tråkiga: Fame-Magnus, Göran Hägglund och Rally-gänget.

Vilka tycker ni är tråkigast?

Dela: Facebook  Twitter 

12 kommentarer till Tråkiga kändisar

 1. Nikka skriver:

  Nejnej, Fame-Magnus är inte tråkig. Han är tokig och gör ”galna saker” ibland. Det har jag minsann läst i tidningarna där han gång på gång dementerar att han skulle vara tråkig eller ointressant. Har det stått i tidningen måste det väl vara sant…?

 2. Mamselamsen skriver:

  Jag tycker att alla ”dokusåpa-kändisar” är oerhört trista att läsa om. Kändisar, som inte gjort nått särskilt för att bli kändisar. Trist…trist. *gäspar*

 3. malte skriver:

  definitionen på en tråkig kändis är inte att de är så grå och tråkiga (för då skulle ju alla nyhetsankare vara tråkiga, och de är de ju inte) utan att man mår lite illa och måste stänga av teven när de försöker skämta.
  men min bästa tråkiga kändis? shan atci. eller nämnda patrik kristiansson? jag skulle springa iväg och inte stanna på minst 4 kilometer om jag stod bredvid patrik kristiansson på en fest, om jag såg att han stod och funderade på ett bra skämt.

 4. Helena skriver:

  jag tycker att carola har varit ett sömnpiller ett bra tag. Men nu har hon ju lyft efter det fantastiska infallet att hiva iväg en blomruska under allsång på skansen.

 5. Annie skriver:

  Tråkigast – Conan! Jag vet att du inte håller med. Har ett svagt minne av att du en gång hyllade honom och berättade att Jimmy ville eller hade köpt en dvd med honom. Varje gång jag råkar zappa förbi hans program tänker jag på det. Trodde det inte var någon som tyckte han var rolig, men hade fel. Får rycket när jag ser honom! Så sjukt tråkig! Jaja. Han är inte svensk, men jävligt tråkig ändå. Jay leno for president!

 6. embryo skriver:

  ingna kändisar anndra än domsom gjör sitt jobb bara typ zlatan typ henke äger

  dom andra som är som en svans av tevesopor tevsåpor dom kan man sättra ut i skogen tills dom blir svamprar också kommr en okändis som vem som helst också plockrara dem

  leve okändisen

 7. j skriver:

  tomten. han dyker ju aldrig upp

 8. embryo skriver:

  skojra inte

  tommten kommrer ju på julaffton säj inget annat fördå börjar brollan också jag gråtra flodrer

  tomten äger

  men emnimen kommrer inte det är en sorgsen kaptiltel han är utbränd vem är inet det håhåjaja

 9. Elin skriver:

  Fråga-Olle-Martin!

 10. sofia skriver:

  Carl Bildt. Fast han är så himla torr att han nästan blir rolig.

  Moby hade i alla fall en gullig tröja på sig.

 11. Busta skriver:

  Den där Rickard. Lång-stånken på tv4 som dessutom vägrade intervjua Ozzy eftersom han inte ville ge mer uppmärksamhet åt ”ett tvivelaktigt leverne”. Dö.

 12. Jenny skriver:

  Är inte dom flesta på TV4 tråkiga? Agneta Sjödin (fick väl till och med sparken för hon var så tråkig eller hur var det?), sportkillarna, nyhetsmorgonputtrarna osv…

Kommentera