Popjunkien

Inte mer Kurt Cobain tack

Senaste Q är ute i England nu. Jag är lite förvånad över deras toppstory – jag tycker att man redan har läst ”den definitiva historien” om Kurt Cobain är inte särskilt sugen på att läsa den igen. Men men, det finns ju annat kul i tidningen som vanligt.

De tipsar t ex om femtio låtar att ladda ner, både gammalt och nytt. Läs den och lyssna på listan här. Och på sajten kan man kolla lite nya videos (Q:s text, mina länkar):

VIDEO OF THE WEEK – THE MITCHELL BROTHERS
Mike Skinner’s proteges The Mitchell Brothers are back with the summer’s lairiest hit, Excuse My Brother.

GWEN STEFANI
Fancy seeing Ms Stefani as you’ve never seen her before? She’s rocking her very best Marilyn Monroe look in the video to new single, Cool.

SEE BABYSHAMBLES FUCK FOREVER
Check on Pete Doherty’s health in the new video from Babyshambles. There’s a bit of a story, as well…

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till Inte mer Kurt Cobain tack

 1. Nicklas skriver:

  ”Gammal skåpmat” beskriver Q rätt väl. Och då menar jag inte gammal på samma sätt som musikhistorietidningar som Mojo, utan snarare möglig.

 2. Reblo skriver:

  Det jag slås mest av när det gäller Q är denna totala listfixering. Ena numret topp 100 bästa engelska albumen, nästa nummer topp hundra världsalbumen. Varje lista blir helt olika och så ändå: ”vi har den totala listan över VÄRLDENS BÄSTA musik”.

  Men icke desto mindre köper jag den och gillar mycket med den. Jag gillar en del intervjuer (Gallagherbrorsorna i förra numret var skitkul) och recensioner av både konserter och skivor. Jag tycker den är en lagom kombination av topplista och indie, om du fattar.

 3. Busta skriver:

  Intervjuer med Liam och Noel är ALLTID roliga läsa. Angående Kurt, är det inte om filmen som kommer nu? Om hans sista dagar m.m

 4. Busta skriver:

  NIRVANA

  The definitive account of Kurt Cobain’s final slide into self-destruction. The last tour, the last interview, the last days.

  Helvete! Nu måste jag ju köpa. Det k a n finnas en detalj jag inte visste. Ironi off faktiskt.

 5. kclr skriver:

  Åh men hej, vilka tråkiga låtar på den där listan. Dock lite kul att Dungen finns med…

Kommentera