Popjunkien

Karaokesemester

Jag har glömt rapportera om mitt stora semesternöje på Rhodos – karaokeklubbarna!

Vi gick på flera olika karaokebarer och hann med en hel del gamla och nya slagdängor. Min man lurade in mig i en svår version av en Alanis-låt och sen var jag tvungen att hämta hem min heder med Bryan Adams Heaven (ha ha). Roligaste låtarna på popjunkierepertoaren var annars Bitter End med Placebo och Downtown med Petula Clark. Den senare är också min favorit när vi spelar Singstar hemma.

Kom hem och kände att jag saknar karaoke som inslag i Stockholms uteliv. Anna tipsade mig om ett karaokehak på Luntmakargatan – men finns det fler? Och då menar jag inte wallmansproffsig karaoke a la Engelen eller fylleindiekaraoke på Metropolis. Jag vill ha mer normal och opretentiös kompiskaraoke i en liten (gärna sunkig) lokal.

Dela: Facebook  Twitter 

6 kommentarer till Karaokesemester

 1. Jessica skriver:

  Man kan sjunga karaoke i Nam Kangs lilla karaokerum. Om man inte vill att några andra än ens sällskap ska vara därinne (ifall man inte är typ 20 pers…)går det att fixa om man betalar 500:-. Inte superstort utbud på västerländska låtar dock, men kan man koreanska är utbudet gigantiskt…

 2. Taz skriver:

  På Roslagsgatan finns en sunkkrog som kör kareoke på fredagar, kommer tyvärr inte på namnet. Rekommenderas som förfestställe (22 -> 24 typ), ölen är billig och rätt skön stämning. Massa gamla gubbar och tanter som sjunger så det blir en rolig upplevelese.

 3. Jessica skriver:

  Ah, det verkar ju trots allt finnas några Karaoke-hak här i Stockholm. Så himla kul, jag vill dit, helst nu. ;-)

 4. Reblo skriver:

  Tack för bra tips, Taz och Jessica. Här ska sjungas, helst inte på koreanska men a woman’s gotta do what a woman’s gotta do om jag blir tvungen.

 5. Azadeh skriver:

  kickis på kungsgatan brukar ha kareoke några kvällar i veckan. avslappnad stämning, men värdinnan e sjukt jobbig…

 6. MadAnna skriver:

  Kolla in KaraokeGuiden.st

Kommentera