Popjunkien

Yes please Markus

Jag driver min man till vansinne genom att pratsjunga I’m just obsessed with hearing you say ”yes please Markus come to me” (som i High Drama med Laakso) hela tiden. Det är så snyggt med det finlandssvenska uttalet av Markus mitt i en låt som är på engelska.

(Och då är jag som bekant vanligtvis emot låtar sjungna på engelska när sångaren inte riktigt behärskar det. Se Ola Salo).

Kolla på videon till High Drama här.

Dela: Facebook  Twitter 

7 kommentarer till Yes please Markus

 1. kicks skriver:

  jag älskar markus!

 2. Leopard skriver:

  Samma här! Och jag är inte ensam.

  Det är dags för Laakso att slå igenom på riktigt nu. (För övrigt är spåret ”Second Winter” om möjligt ännu bättre.)

 3. Linda skriver:

  Det känns så konstigt när det bloggas om mina vänner. Först Britta och nu Laakso… Har ibland svårt att förstå att de blivit kända. Nu är det bara Johan Borgert kvar. Väntar med förväntan… ;-)

 4. Lisa skriver:

  jag har minsann sjungit detta för markus hela kvällen! det är helt jävla underbart. (trots markus protester och jämförelser med att först var det att ”han inte fick pilla upp köttbullar i näsan” och nu att han är besatt av att jag ska säga att han ska komma till mig)

 5. Silverfisken skriver:

  Laakso är alldeles lysande underbara. Goooo Markus!

 6. amanda skriver:

  jag vet, den raden i sången är klockren, jag går också runt och pratsjunger.

 7. Naanne skriver:

  Jag älskar Laakso och håller med om allt det du skrev^^

Kommentera