Popjunkien

I’m singing in the rain

Idag har jag inte riktigt haft inspiration till populärkulturella spaningar. Konstaterar bara att Allsång på Debaser igår var nästan lika rolig som förra gången.

På plus-sidan
Roligare gästartister den här gången, och två av dem sjöng Joy Division-låtar. Silverbullit gjorde ”Transmisson” och Lennart Jähkel (!) sjöng ”Love will tear us apart” som om han aldrig gjort annat.

På minus-sidan
Kön! Hur kan det vara möjligt att det krävs nästan en timmes köande för att komma in? Samma sak på Slick (fast där kan man inte komma in alls om man kommer senare än 22.00). Sega köer är ju ett bekant stockholmssyndrom men just därför borde väl klubbarna kunna planera bättre för anstormningen av människor? Större lokaler (för Slick) eller fler entréer (på Debaser). Köandet tar ju på riktigt helt död på lusten att vilja gå in ibland.

Och när jag ändå är igång vill jag gärna veta varför vakterna är så otrevliga överallt. Varför utgår de så ofta från att man vill dem illa, försöker snika, är för berusad etc? Varför inte ha en relaxad inställning och inte förvänta sig strul förrän det eventuellt dyker upp? Jag tycker det är så sjukt omodernt med buffliga tilltal och att vakter ofta misstänkliggör folk i kön/vimlet.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till I’m singing in the rain

  1. Elin skriver:

    Lennart Jähkel har sina oanade stunder, jag glömmer inte när han dansade a la Elvis på Pistolteatern i bar överkropp, det var varken slimmat eller solbränt men minnesvärt :)

  2. sodan skriver:

    oooooh, nu blir jag lite sur för att jag inte härdade ut trots allt. silverbullit! jag kan bara tänka mig hur sjukt bra de gjorde den låten. men köerna var ju en starkt bidragande orsak…

Kommentera