Popjunkien

Mantel är ju verkligen ett underskattat plagg

Om man vill ha en cape kan man få den uppsydd hos Bo Skräddare . Fast jag tycker att cape är en onödig omskrivning av superhjälteklädesplagget framför alla: manteln. Jag skulle ha en reblogrön mantel om jag fick välja, i samma modell som den till vänster. Undrar om hatt och solbrillor ingår?

(Via Stationsvakt)

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Mantel är ju verkligen ett underskattat plagg

  1. maxi skriver:

    Jag gillar verkligen modellerna på Bo Skräddares bild. Vad heter de? Tant Röd, Tant Syndikalist och Farbror Blå?

  2. Reblo skriver:

    ha ha ha

  3. Slim-Sam skriver:

    Så du säger att du seriöst vill ha en sådan cape? Vem fan vill se ut så 2006 om jag får fråga? Fy helvete vad fult. Hade jag sett dig med en cape hade jag slängt bensin och sett dig brinna upp.

Kommentera