Popjunkien

Inget Santorini

Som jag gapat om denna eventuella resa till Santorini får jag skylla mig själv när sistaminutenresorna plötsligt är slut just de datumen som vi vill åka. Så i ren panik har vi nu köpt oss en resa till Rhodos med ospecificerat boende och åker på söndag. Jag som börjat planera för båtutflykter, hotellhoppande och den romantiska sightseeing som jag läst mig till händer i just Santorini. Men men, så länge vi får lite sol.

Så nu börjar vi om från ruta ett: Rhodos anyone?

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Inget Santorini

 1. sara skriver:

  Åh, Rhodos som är min favoritplats på jorden. Hyr för all del en bil och åk mot Lindos till Tsambikastranden. Där vill man stanna…

  Nu blev jag Rhodos-sugen…

 2. Jonna skriver:

  Rhodos är fint! Njut!

 3. Linda skriver:

  Oj! Här går det undan. Hoppas att ni får det bra även om det inte blev Santorini!

Kommentera