Popjunkien

I wanna adore the allsång

Med på tiotopplistan över mina favoritlåtar någonsin finns definitivt ”I wanna be adored” med Stone Roses. Fråga mig inte på vilken plats eller vilka de övriga nio är för det skulle jag aldrig kunna bestämma mig för, men att den hör hemma där råder det ingen tvekan om.

Och det slog mig starkare än någonsin på Debasers allsång igår. Hela konceptet är lysande, att fylla en lokal med regnvåta ungdomar och låta dem skriksjunga ”I wanna, I wanna, I gotta be adored”. Jag vet inte hur många gånger jag lyckligt kramade låthäftet och sa ”jag MÅSTE blogga om det här i morgon”.

(Men Catti Brandelius var verkligen överflödig. Darling Magnus Carlson hade ju kunnat leda allt helt ensam).

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till I wanna adore the allsång

 1. [...] ella spaningar. Konstaterar bara att Allsång på Debaser igår var nästan lika rolig som förra gången. På plus-sidan Roligare gästartister den här gången, och två av dem [...]

 2. Gustav skriver:

  Jag vill bara säga att ”I wanna be adored” verkligen är en suverän dänga, och jag tycker om dig för att du också tycker det, din blogg eller vad det heter e cool
  Gurk

 3. åsa skriver:

  Instämmer i att Magnus var som klippt och skuren för allsången.
  Undrar om de kör samma urval av låtar varje vecka?

 4. Reblo skriver:

  Gurk, jag är hedrad.

  Åsa: det undrar jag också! Men jag tror att de byter lite av låtarna i a f. Jag läste en notis om allsången i Sthlm City där Catti sa att de bytt några låtar sedan första gången, och de borde ju byta ut lite av repertoaren varje vecka. Men jag får för mig att publiken är så trogen att det inte spelar ngn roll :)

 5. anna skriver:

  håller med helt! har man magnus behövs inget mer. aaaw magnus.

Kommentera