Popjunkien

Innan de blev kända (och efter)

Det har blivit dags för en ny ”kändisar innan de blev kändisar”. Ett tidigare inlägg i samma anda kan du läsa här.

I reprisavsnitt av Baywatch häromdagen var en jätteung Michelle Williams med, hon som sedan blev Jen i Dawsons Creek. Och hon som numera är gravid med Heath Ledgers barn.

Alyson Hannigan, som är ”and this one time, at band camp”-tjejen i American Pie och visst har någon roll i Buffy också, var med i ”Min fru är en utomjording” häromkvällen. Hon var då ca 1o år gammal och hade en konstig röst.

Corin Nemec som spelade Parker Lewis omkring 1990 (Synchronise Swatches!) var med i Beverly Hills häromdagen. Avsnittet var visserligen från 1997, men ändå.

Och sen, det här kanske är överkurs men via det här inlägget hos Trent hittade jag bilder på den här bruden, som spelade Six från serien Blossom. Minns ni? Hennes karriär verkar dock ha… avstannat.

Dela: Facebook  Twitter 

7 kommentarer till Innan de blev kända (och efter)

 1. Louise skriver:

  Parker Lewis mannen ser rätt så söt ut idag, tycker jag..

 2. shimmer skriver:

  jag undrar lite vad det blev av blossom herself. för jag menar, man har ju inte sett henne i något annat varken före eller efter det.

 3. Lisa skriver:

  Jo, men är det inte Blossom som är med i den där nya kirstie alley-serien nu. Hon är nån granne. Eller vän. Eller var hon kanske både och? (Jag har lyckats missa det mesta av programmet).

 4. tori skriver:

  och michelle williams har visst dejtat conor oberst (bright eyes) såg jag nu. cred! (det slår fan närapå katie holmes och tompa)

 5. Reblo skriver:

  oooh, cred! Hon kanske är 2000-talets Winona Ryder, som dejtar musikerhunks i ett långt pärlband.

 6. anna skriver:

  alysson hannigan har tom en av huvudrollerna i buffy (förlåt, besserwissern i mej vaknade till).

 7. emma skriver:

  parker lewis… nästan så man skäms… men jag var nog lite kär i den grabben… (humor)

Kommentera