Popjunkien

Sjung, svenska folk!

Apropå sommar i Stockholm och apropå att jag är en levande jukebox så är det i kväll dags för sommarens förstaAllsång på Debaser.

Bara man orkar med jobbiga Catti Brandelius som allsångsledare förutspår jag en fantastisk kväll. Weeping willows är husband, indiekören sjunger och i allsångshäftena finns enligt hemsidan ”There Is A Light That Never Goes Out, Luke Skywalker, Common People, Känn Ingen Sorg För Mig Göteborg, Teenage Kicks och andra klassiska indie-anthems”.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Sjung, svenska folk!

  1. anna skriver:

    å! va du också där?
    jag stod längst fram och svettades. all kärlek till magnus måste jag säga.

  2. Reblo skriver:

    Jahaaa, nej jag var inte där tyvärr. Hade jag varit det och om jag hade sett dig hade jag gett mig till känna så klart, love.

Kommentera