Popjunkien

Sanna Brådings röst

Ett av de största popjunkiemysterierna på senare år är ju vad som hände med Sanna Bråding efter Tre Kronor. Jag minns henne som en ganska mesig och lillgammal wannabebohem med det långa håret i råttsvansar. Alltid klädd i starka färger och lite önskecrazy outfits, nästan åt hippehållet till.

Sen blev hon blev hiphopare, var med i någon snällsåpa, var med i ICA-reklamen, blev radioprogramledare, filmade en porrig film med Lukas Moodysson och nånstans mitt i allt detta fick hon en mansröst. Vad hände?!

Dela: Facebook  Twitter 

6 kommentarer till Sanna Brådings röst

 1. Carreca skriver:

  Hon jobbade på Rooster vid Sallénhuset på Regeringsgatan rätt länge. Kanske gastade hon ut beställningar så mycket att hon pajade stämbanden. Mest beklämmande är ju ändå hennes tveksamma språkbruk. Shooo läään soft åurajjt! Det låter inte särskilt autentiskt

 2. Anna skriver:

  hon har ärr på stämbanden eller något sådant, de är skadade iallafall, så hon kommer alltid prata så här…men alltså: hon är programledare på p3 star och sommartoppen nu i sommar, var detta en nyhet?

 3. Fanny skriver:

  Asdiggar hennes röst.. Känner en som snackar lite lik.. Jättecharmigt ju..

 4. clara skriver:

  Folk går vidare med livet, man kan ju inte förvänta sig att en person klär sig, och är, på samma vis som när hon var 15… Bilden är alltid bilden av bilden av bilden och för övrigt är hon en av de godaste vännerna i världen… Säger dom som vet ;)

 5. Reblo skriver:

  äsch, jag sa ju aldrig att det var en ful röst eller att hon är en dålig kompis. Bara en allmän spekulation i vad som hänt sen hon kom in i rampljuset.

  Jag tycker också att rösten kan vara grym, men som Carreca säger är det kanske det ”hippa” (not) språket som är det mest oroväckande. Lite för mkt P3 star helt enkelt.

 6. anna skriver:

  helt klart för mycket p3star.
  dessutom tycker jag att hon har en typisk sommartoppen-röst. minns gry forsell. hon hade en liknande röst då det begav sej.

Kommentera