Popjunkien

Special delivery

Jag tycker det här är så bra att jag måste blogga om det här också. Amazon firar tio år genom att erbjuda special delivery – kändisar levererar dina beställda böcker, skivor, filmer etc.

Ja tack, jag skulle gärna vilja att Chris Noth kom och lämnade Sex and the city-boxen med ett ”hey kid” eller att Jason Alexander levererade lite Seinfeld-DVDs så jag samtidigt skulle kunna fråga honom om hans medverkan i Pretty Woman.

Hey kid

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till Special delivery

 1. anna skriver:

  jag vill också ha chris noth i mitt hem.
  nu tack. han kan få lämna vad han vill, jag har redan boxen.
  kiss and tell kan han få ge.

 2. En svenska variant kanske? En packad Ulf Lundell vid dörren är ju alltid mysigt. Eller varför inte Robinson-Robban leverera boken Lågtyska i svenska medeltida tankeböcker?

 3. Inga Lunda skriver:

  Ääähhh…..Mr Big, va e det? Gillade honom först, men nu när jag skärskådat alla repriserna av Sex and the City, har jag ågrat mej. Skumt. Beror det på en ännu icke upptäckt emotionell mognad hos mej, som lixom blomstrat i smyg, eller är jag bara velig? Lägger härmed min röst, å resten av hela mej själv, på AIDAN !

 4. anna skriver:

  inga lunda; jag måste säga att aidan växer, men han är inte mr big.

 5. Reblo skriver:

  jag tycker Big är väldigt pösig och liksom dryg-stor så där. Men det som förtrollar är ju Carries besatthet av honom, hur han återkommer gång på gång och hur hon inte kan släppa honom. Igenkänning!

  Aidan är väl okej men han är lite väl mesig ibland. Men min favvokille var länge Berger faktiskt, för diskussionerna de hade och hela soulmategrejen.

Kommentera