Popjunkien

Kändisar skickar e-post

Läste en artikel om The Office-killarnas nya serie Extras som börjar sändas på brittisk teve nästa vecka. Handlar om en inhoppande skådis på stora filminspelningar och en massa kända skådisar är med och spelar sig själva: Ben Stiller, Kate Winslet, Samuel L Jackson och ev. Brad Pitt.

En sak som fastnade när jag läst klart var när Ricky Gervais berättade att de skickade ett manus till Ben Stiller som sedan mejlade tillbaka med positiva kommentarer. MEN HUR GÖR KÄNDISAR NÄR DE MEJLAR?! Vad har de för mejladresser? Nu är ju inte Ben Stiller världens hetaste kändis men jag misstänker ändå att adresser som ben@stiller.com eller benstiller@hotmail.com är upptagna av andra än han själv. Hur visste Ricky att det verkligen var Ben som skrev?

Mejla mig Ricky!

För skulle jag få ett mejl från en ”Ben Stiller” skulle jag ju inte för ett ögonblick tro att det var den verklige Ben utan någon kompis eller en galen stalker som reggat en sådan adress eller angivit just det namnet i sin profil.

Samma sak med Madonna. Jag läste att hon mejlat någon svensk producent och det enda jag fick ut av den artikeln var en gnagande undran över Madonnas eventuella mejlskick. Undertecknar hon med ”Love Maddie”, använder hon smilies, skriver hon på en laptop? Och framför allt – vad haaaar hon för mejladress?!

Dela: Facebook  Twitter 

16 kommentarer till Kändisar skickar e-post

 1. Carreca skriver:

  Har också funderat över detta, tills en kompis visade detta, och vilka som är med i det: http://www.asmallworld.net/login.php
  ”Små” exklusiva nätverk/communities där societeten och kändiseliten är med genom att rekommendera in varandra. Ungefär som Alexander Bards maillista eller Noppes medlemsklubb.
  Det finns säkerligen massor av sådana här, eller också distribueras mailadresser och telefonnummer mellan kändisarna via deras agenter/managers.

 2. Hanna skriver:

  Konstigt är det. Men på mitt förra jobb fick jag faktiskt mail från Fredrik i Popsicle som sökte jobb. Jag läste det typ 22 gånger innan jag faktiskt bestämde mig för att det var han. Inte lika fancy som Madonna-mail, men ändå :)

 3. malte skriver:

  det här är spooky. jag gick runt halva dan igår och funderade på hur kändisar mejlar. och så bloggas det idag.
  jag funderade mest på hur kändisar gör för att deras mejladress inte ska spridas som vinden? de måste tvingas byta en gång i veckan.

 4. mons skriver:

  det är inte svårt att skicka mail med valfri avsändare. däremot finns det sätta att signera mail så att avsändaren kan verifieras.
  om det är officiella grejer, t ex att ben stiller får ett förslag om att vara med i en film, sköts av såna som jobbar åt honom men hur funkar det när han mejlar sin kusin eller sin bästa barndomspolare eller har dom inte tid med sånt? kul liv i så fall.

 5. Reblo skriver:

  Carreca: vilka är med i det då?!

  Hanna: inte riktigt Madonna-mail men näääästan :) Fick han jobbet?

  Malte: Popjunks at your service! Och jag förstår din tanke, som är lika kittlande när det gäller mobiltelefonnummer. Som när Paris Hilton blev av med sin mobiltelefon

 6. malte skriver:

  den tvungna frågan blir ju: och vilket jobb sökte han?

 7. Carreca skriver:

  Ja du, nu minns jag inte exakt vilka på rak arm faktiskt, men det var en hel del småkända namn, inklusive gårdagens stora födelsedagsbarn. Och han som visade mig gjorde ingen tillstymmelse till att rekommendera in mig i alla fall. ”keep the network private and exclusive”

  A small world är startat av någon adelsman från Sthlm, men jag har läst mer om det nånstans och har för mig att faktiskt just Madonna nämndes. Som vanligt med såna här grejer så är det ju jättehemligt, för att upprätthålla illusionen(?) om exklusivitet. Alltså är det inget man pratar om.

 8. Carreca skriver:

  Tillägg: Och jag menar inte att A small world är det ställe där kändisarna mailar och skriver dagbok, men företeelsen som sådan visar väl på att det finns sådana slutna sällskap någonstans där ute, som man bara vet om om man är tillräckligt känd/betrodd.

 9. malin larsson skriver:

  My best friend is having here 40 birthday and I like to give her a special pesent. Her idol is Jonas Karlson The actor, and I wonder how to contact him about this?
  Best regards
  Malin Larsson

 10. Lilly skriver:

  Hej…jag vill veta caroline b cooneys mailadress

 11. julia skriver:

  jag vill så ha Hilary Duffs adress

 12. amanda skriver:

  danny saucedo jag vill att du ska veta att jag älskar dig
  det var jag som såg dig i k:fem och jag skulle vilja ha kysst dig
  när jag fick din atograf i k:fem i vällingby l love you
  and l miss you

 13. amanda skriver:

  jag vill veta danny saucedos e-post adress

 14. Frick skriver:

  Nån som kan mejla över lite känds hotmail adressser o tele nr till mig på mr_figgo@hotmail.com;)?

 15. Frick skriver:

  kan lova han har tjej o är inte intresserad av en liten tjej som du fatta de själv, så låt bli han o sluta hålla på lille mandis

Kommentera