Popjunkien

Mer om SVT:s 80-talskväll

Medan jag själv är på släktträff måste ni andra njuuuta av SVT:s 80-talskväll på lördag. De kommer bl a visa Live Aid, en massa Madonnavideos, Purple Rain, Depeche Mode – 101 och gamla liveklipp från SVT-arkivet.

Gå in på hemsidan och var med och rösta fram favoriter, t ex bästa låten och bästa teveprogrammet. Jag röstade hejvilt och råkade bara välja ”Oh mama” med Lili & Susie och så ”Alf”. De som fått flest röster hittills är ”Som stormen river öppet hav” med Susanne Alfvengren + Mikael Rickfors och ”Goda grannar”.

det var alltid lite synd om Nanne för hon var den >>fula< <

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Mer om SVT:s 80-talskväll

  1. Maija skriver:

    Jag är djupt besviken på Pet Shop Boys underrepresentation, men det ska ändå bli kul att kolla lite!

  2. clara skriver:

    ooooh. men när ska dallas gå i repris igen?

Kommentera