Popjunkien

Ingen sommar i min lur i alla fall

Handen på hjärtat, är det någon som lyssnar på Sommar? Jag har gjort något försök att tajma någon intressant person men har ändå inte lyckats pricka in en enda persons prat. Tur att man kan lyssna på webben efteråt om man vill, kanske kan bli ett semestergöra att lyssna igenom gamla inslag. Marit vore intressant t ex. Och Mauro!

Idag pratar Jonas Karlsson och det kanske kan vara värt en lyssning. Han är ju en duktig skådis plus att han kanske kommer med en förklaring till sin konstiga, teateraktiga södermalmklädstil med trasiga t-shirts och insvängda 90-talsjeans.

Dela: Facebook  Twitter 

10 kommentarer till Ingen sommar i min lur i alla fall

 1. mons skriver:

  jag ska lyssna på jonas och MAURO får man bara inte missa!

 2. tori skriver:

  maria blom i förrgår var bra!

 3. Henrik skriver:

  Christer Lindarw på midsommardagen var underbart. Han är verkligen en moraltant.

 4. Maddan skriver:

  Moneybrother och (helt otippat) dagen efter, författaren Bengt Ohlsson var fantastiska!! Glöm ej sjörapporten innan, jättetråkigt, men det hör liksom till….

 5. Wibjörn skriver:

  Marit var bra och spelade väldigt bra musik!
  Läs mer om Sommarprat på min blogg här: http://wibjorn.webblogg.se/m_062005.html

 6. malte skriver:

  var det nån annan som hörde kristian luuks program för typ 7 år sen, när han inte pratade själv? han hade bjudit in sina förra flickvänner, sin mellanstadielärare och sin estniska faster, som berättade anekdoter om honom, hur han var egentligen och att han borde byta jobb. eller minns jag fel?

 7. Maria skriver:

  Jag lyssnade på Babbens sommarprat som mp3:a och eftersom de inte får ha med musiken i den versionen tyckte hon att hon skulle bjuda även oss mp3-lyssnare på vad hon hade spelat för ngt. Sålunda gnolade hon en stump ur alla låtarna. Riktigt kul faktiskt.

 8. Jessica skriver:

  Jag har inte heller lyckats pricka in särskilt många sommarpratare. Men eftersom de finns att ladda ned på sr:s hemsida planerar jag att lyssna på dem till och från jobbet nu i sommar. :) Och du, vi får ju ta den där fikan någon dag snart.

 9. Anna skriver:

  jag lyssnar på min dator på kvällarna, praktiskt med att kunna välja vilka man vill höra från hemsidan, vid ett antingen jobbar jag eller badar…

 10. Fretardo skriver:

  Mauro var skitkul! Och Jonas Karlsson gjorde ett grymt sommarprat. Har laddat ner mp3:or från P1:s hemsida.

Kommentera