Popjunkien

Everything about Janice is fake

”Du bloggar aldrig om Top Model” sa min mejlvän, och det har jag ju faktiskt inte gjort innan inlägget häromdagen. Och efter att ha skrivit om Tyras vredesutbrott ville jag se hela avsnittet idag och vips hade jag googlat Janice Dickinson.

Hon är domare i Top Model, har jättebra självförtroende och är jättesnygg och jättefejk. Allt är ”jätte” liksom. Nåväl, bilderna på den här fansajten visar en intressant inblick i 70-talets och 80-talets modefoto och ger lite lagom kändisgossip i uttalanden som:

Janice Dickinson was the world’s first supermodel, or so she says. She also bedded Jack Nicholson and Sylvester Stallone, insulted Giorgio Armani and tried to drown a traumatic past.

Enligt FAQ handlar de mest ställda frågorna uteslutande om hur gammal Janice är. Det finns flera uppgifter men de flesta pekar på att hon är född 1953 och alltså är 52 bast nu.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Everything about Janice is fake

  1. George skriver:

    haha, gud! vad har människan gjort med sig själv? man känner ju knappt igen henne alls.

  2. Jean skriver:

    Men hallå, det var ju värsta artikeln om henne i juli-Elle. Hon blev våldtagen av sin pappa på regelbunden basis och har genom åren fått utlopp för sin destruktivitet på alla klassiska sätt. Jag tycker jättemycket om henne efter att jag har läst artikeln. Tyra däremot, herrejävlar – sist var hon mer moraliserande än Dr Phil.

  3. Reblo skriver:

    ”jätte” var alltså inget negativt, jag tycker hon är urtuff. Ska leta upp Elle också, tack för tipset.

Kommentera