Popjunkien

Aftonbladet och bloggarna

Det är ju tydligt att Aftonbladet fattar mer blogg än Expressen, inte minst när det gäller funktioner och utseende. Lite synd eftersom Expressen ju har mer intressanta skribenter i sitt bloggstall.

Inte nog med att Aftonbladets Sluta röka-blogg var den första mediebloggen, den ambitiösa Dagens Sommarblogg är ju också ett kul sätt att visa att man intresserar sig för bloggosfären även utanför medieskribenterna.

Och idag presenterar de ännu en skitsmart satsning: Turnébloggen. Hur coolt är det inte att Darin bloggar? Hoppas t ex att han skvallrar lite om sina groupies och om huruvida Martin Björk följer med turnén som lyxhustru till Lena Ph eller inte.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Aftonbladet och bloggarna

 1. malte skriver:

  men expressens almedal-blogg då? rätt välfunnen, om man frågar mig. 3-4 dagarsgrejer som almedalen eller festivaler är som gjorda för att bloggas om.

  men turné-bloggen är också smart, även om man kan tycka att det är lite VÄL blåtydlig reklam för en sån trio.

 2. Reblo skriver:

  jag håller med, almedalsbloggen är bra och ofta uppdaterad etc. Däremot är Expressens brist fortfarande den tråkiga layouten och krångliga ickebloggiga upplägg. Det som skrivs i deras ”bloggar” är ju bara vanliga webbtexter. Linda Skugge kommenterade det ju själv häromdagen – hennes gamla inlägg försvinner och är inte sökbara, jämför då med den andra bloggpinuppan Virtanen vars blogg funkar som en ”vanlig” blogg med arkiv, kalender, permalänkar etc.

  (nu är jag ju egentligen allergisk mot ”det här är en blogg, men det här är inte en blogg”-resonemangen, men här känns det relevant)

 3. malte skriver:

  darin bloggar sååååå gulligt! han är verkligen ett med sina fans.

Kommentera