Popjunkien

Hänga ut

Att hänga ut (någon) är tydligen inte bara negativt längre. Allt oftare ser jag att folk använder ”hänger ut” som en direkt översättning av det engelska ”hang out” dvs eh… hänga. På en fest, på ett café etc.

Stureplan skriver ofta så, och i senaste Expressen Fredag användes uttrycket också. Fiktivt exempel: ”Korte-Peder-i-rosa-skjortan, Filip Hammar och några blondiner hängde ut på Köket i fredags”.

Kolla förresten vilka som hängde ut på den här filmpremiären. Rednex! Finns de ens fortfarande? Hoppas vid gud att denna comeback (för det är väl en comeback?) inte lyckas.

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Hänga ut

 1. Ellinor skriver:

  Just ”korte-Peder-i-rosa-skjortan” verkar ju vara en lustig figur.. Är ÖVERALLT i just denna rosa skjorta och med en tjusig blondin på armen – han måste ha stålar eller nåt.. :)

 2. terLag skriver:

  Du kan ju alltid följa rednex på deras hemsida http://user.bahnhof.se/~rednex/ haha

 3. sofia skriver:

  Svenska kändisar är så himla B! Emma Andersson, Daphne och Rednex (fick tyvärr Cottoneye Joe på hjärnan nu). Och vem är den där Vanessa?

 4. simon skriver:

  dom spelade i sollefteå för två år sen, på någon folkpark där. såg en affish när jag var där och lämnade två sköldpaddor av någon anledning. =)

Kommentera