Popjunkien

Shout out till bra programledare, del 2

Idag ska vi prata om ännu en bra programledare som kommit tillbaka efter en tid utanför mitt popjunkiefokus: Patrik Ehrnst på P3. Tidigare ledde han ett pratigt lördagsmorgonprogram (Pussel?) och nu är han sommarprogramledare på Morgonpasset.

Han har det essentiella i sammanhanget – behaglig radioröst och verkar ganska… sansad och så. Till skillnad från andra P3-programledare (t ex den här eller den här).

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till Shout out till bra programledare, del 2

 1. Henrik skriver:

  Fördelen med Annika L var att jag då och då får hör Roger Wilsons ljuva stämma.

 2. malte skriver:

  mr ehrnst funkade 100% i sitt egna pussel, men spontanradio på mornarna? jag vet inte, faktiskt. förra veckan med anders gick väl sådär?

 3. anna skriver:

  jaaa! patrick erhnst!
  jag o t-boz har alltid haft ett varmt förhållande till honom. det var så soft att lyssna på efter morgonpasset!

 4. sam skriver:

  check this
  http://www.sr.se/cgi-bin/p2/program/index.asp?programID=2196

  massor av musik hela tiden

  bara på nätet

  ha!!!

 5. irene skriver:

  Jag tycker Anders J och Patrik E har gjort ett ganska bra jobb med Morgonpasset hittills – med undantag för fredagens sändning (8/7) som var bedrövlig. Ideligen tröttsamma upprepningar av inslagen, och uppenbarligen hade de fått order – eller bestämt själva? – att inte flamsa eller ens skämta på hela morgonen. Aptråkigt. (Till råga på allt hade musikväljaren lyckats samla ALL riktigt usel skrammelpop som är aktuell just nu på programmets 3,5 timmar. Uuurrkk. Även om musikvalet inte kan lastas programledarna så gör det totalintrycket av programmet ändå sämre.)

  Kort sagt: vill jag höra nyheter och seriösa intervjuer och upprepningar varje halvtimme lyssnar jag på P1:s Nyhetsmorgon. De gör det mycket bättre och så slipper man dessutom höra skränig gitarrpop. P3 väljer jag för en mjukare start på SEMESTER-dagen.

Kommentera