Popjunkien

Varför denna magfixering?

Det snackas väldigt mycket kändisgraviditeter nu. Britney och prinsessorna Mette-Marit och Mary är exempel på tjejer med hårdbevakade magar.

Aftonbladets startsida pryds just nu av inte mindre än tre toppnyheter om preggokändisar: Jennifer, Letizia och Jordan.

Men varför denna totala hang-up på magar med bebisar i dem? Okej, jag är inte den som är den. Jag tycker att kändisbarn kan vara lite intressanta, inte minst vilka namn de får, men jag är å andra sidan totalt ointresserad av om Jordan klär sig i en sexig klänning när hon är gravid eller inte.

Varför göra toppnyheter om mammans kläder och rykten om bebisar (Britneys i flera år och Jennifer Garner nu senast idag)? Vänta till det officiella utlåtandet om graviditeten och skriv en notis då om ni måste, återkom sedan när barnet är fött och namnet är valt, sen: slut. Inte intressant längre.

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Varför denna magfixering?

 1. anna skriver:

  bleh. jag tycker att sånt där är så eh. boring. men det är väl pga för det första, mitt allmäna barnointressa och för det andra, denna överexponering. typ.

 2. m skriver:

  Men… det är väl inte konstigare än en hangup på bröllop (där de kan fråga en nittonåring med en tvåveckorsrelation i bagaget om hon funderar på familj) eller en hangup på otrohet (kan inte Beckhams älskarinnor ge upp nån gång) eller en hangup på catfights (senast drabbade: Desperate Housewives) eller någon av de andra miljontals hangups skvallerpressen lever av.
  Klart att det är skittrist, men det är ju faktiskt majoriteten av all annan kändisrapportering också. ”Britney äter hamburgare” – OH GOD, NO, NO, WHYYYYYY!!??? (Eller hur det nu är tänkt att man ska reagera på denna revolutionerande nyhet).

 3. Reblo skriver:

  m: du har rätt så klart, men på nåt sjukt sätt kan jag ändå gradera intressekvoten i de olika nyheterna. Kommentaren om bröllopshysterin önskar jag att jag hade skrivit själv, för det är verkligen helt stört att det ska förutsättas att folk som är ihop ska gifta sig efter någon månad. Hur skulle man själv svara i början av en känslig ny dejtingsituation?! ”jo, eh, Hänt Extra, jag hoppas ju att han ska fria”

 4. anna skriver:

  på tal om bröllopsfrågor i hänt extra känns det ju ofta som att de faktiskt ofta svarar att de vill gifta sej omgående o skaffa ett kärleksbarn.
  eler så är det bara hänt extra som skriver till det så att det verkar som det.

Kommentera