Popjunkien

Utan Robyn i tre dagar försmäktar jag i denna blogg

Efter allas lovsånger och den braiga singeln är jag mycket sugen på att köpa Robyns nya skiva.

skivan, som jag inte äger dårå

Men jag är verkligen förvånad över att det inte går att köpa skivan digitalt trots att det har gått flera dagar sedan den släpptes. Jag orkar verkligen inte pallra mig till en skivaffär och som kräsen popjunkie trodde jag att industrin hade vaknat och insett att man måste finnas online. Förklaringen ligger kanske i att Robyn numera är sin egen direktör och att releasen inte är en del i ett stort maskineri. Men det borde ju ligga i Poplifes och CDON:s intressen att ha just veckans snackis till försäljning/nedladdning?

Den första stora svenska releasen i år (Kents ”Du och jag döden”) fanns ju till försäljning på nätet och i butik samtidigt, och det trodde jag skulle bli standard från och med då.

Nåväl, snart kommer iTunes Music Store!

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Utan Robyn i tre dagar försmäktar jag i denna blogg

 1. N|. skriver:

  Ah…. Robyn…
  Blir en sväng till Åhlens Falun imorgon…

 2. Olf skriver:

  Jag tror att skivbolaget bestämt sig för att Robyn ska vara exklusiv för iTunes Music Store. Lite taskigt mot de andra affärerna som faktiskt kämpat med att sälja digital musik.

 3. N|. skriver:

  Re: Olf. I sådana fall är det Robyn som bestämt det eftersom hennes skivbolag styrs av henne själv.

Kommentera