Popjunkien

Robyn hos Luuk igår

Jag gillar verkligen Robyn, maken till snygg och bra 26-åring får man leta efter. Jag tyckte att Kristian Luuk klarade sig bra också – jag var beredd på katastrof efter han blivit så sågad.

Åh jag önskar jag kunde ha detta platinablonda hår

Det enda jag tyckte var konstigt var att han avslöjade att Robyn röker i bland och berättade om när han mött en svettig Robyn med en cigg i handen efter ett träningspass. Rökning tycker jag är en privatsak som inte behöver outas i teve. Varför prata om så små saker som Robyns rökning men inte prata med Persbrandt om så stora saker som hans romans med en tonåring och rattfyllor?

Och huuu. Den där reportern som ser ut som en seriefigur fyller verkligen ingen funktion i programmet. Hoppas han försvinner snart!

I kvällens program ska Carina Berg träffa Robert Plant och det måste ses. Med tanke på hur mycket Carina fick kämpa med engelskan när hon intervjuade Melanie C i radio lär det här mötet också kunna utmynna i fantastisk underhållning.

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till Robyn hos Luuk igår

 1. N|. skriver:

  Mmm… jag tyckte att Luuk fastnat i Robyn som ”ung”. Jag menar: hon är 26 – då frågar man fan inte om hennes föräldrar vet om att hon röker… Herregud! Som sagt – det är godnatt Luuk. För övrigt är jag våldsamt förälskad i Robyn :)

 2. Reblo skriver:

  jag håller med, hon får barnungefrågor ibland. Men jag håller inte med om att detta blir Luuks fall – jag tror att programmet kan komma att hämta upp sig. Jag tycker han har en ganska skön intervjustil trots allt.

  Men det är inte särskilt nyskapande på något sätt – programmet är ju t ex skitlikt 21.30 med Carin Hjulström-Livh.

 3. Linda skriver:

  Haha..Jag hörde den där intervjun med Mel C och det var ju lugnt sagt den värsta engelska jag någonsin hört. Och hon jobbar på radio!! Kvällens program får inte missas!

 4. anna skriver:

  det enda var väl att när hon skulle börja göra en utläggning om hennes alkoholvanor avbröt han abrupt med små teckningar hon gjort när hon var liten.
  fast utöver det vågar jag inte uttala mej.

 5. D71 skriver:

  Efter att hört Robyn intervjuas på P3 Star så förstår jag att hon får barnungefrågor ibland. Vi satt tre i bilen och undrade vilken tonåring den var man intervjuade…

Kommentera