Popjunkien

En liten playlist

Det sköna med min nya bärbara musikmaskin är att listorna blir så bra blandade, jag har verkligen laddat spelaren med allt från veckans snackis Kate Bush till australienfyndet Sarah Blasko via gamla hederliga Honey is cool. Däremellan både Interpol och David Bowie.

Den absolut mest spelade låten hittills är ”Like eating glass” med Bloc Party (som jag inte kan få nog av heller). Mest lyssnade hela albumet är ett av mina favvo alla kategorier: ”Stories from the city, stories from the sea” med PJ Harvey.

PJ:s bästa skiva

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till En liten playlist

 1. Johnny skriver:

  Varför är Kate Bush veckans snackis?

 2. Reblo skriver:

  Johnny: de pratade om henne på Studio Pop, flera nya stjärnskott jämförs med henne i recensioner, de spelade henne på två barer som jag var på förra veckan, ”wuthering heights” dyker upp i min playlist hela tiden OCH (hållidignu) hon spelas på P3 just nu!!

 3. Johnny skriver:

  Sedär. Visste du förresten att den 30:e Juli varje år så firas KB’s födelsedag – kallad ”Katemas”.

 4. Reblo skriver:

  det visste jag inte, tack för info. Kom just på en sak till: det spelas jätteofta en cover på ”hounds of love” på radion. Vi är omgivna av en total Kate-revival!

 5. Johnny skriver:

  …. Vilket ju är jättebra.

Kommentera