Popjunkien

Dokusåpamodet

Har slökollat på teve hela kvällen och konstaterar att dokusåpamodet inte är direkt… modernt. Det är väl ingen nyhet att det är just i dokusåpan som toktrender exploderat i vansinne (minns nätbrynjorna, bylsiga scarves och armybyxor med långa remmar för två år sedan) men jag är uppriktigt förskräckt över det jag bevittnat idag.

Big Brother har tydligen haft en makeover-vecka då deltagarna piercat sig, tauterat in Adam Alsings porträtt (!) på kroppen, fyllt läpparna med fett och färgat håret. Och flera av dem har genomgått den uppenbarligt obligatoriska Big Brother-proceduren: en tjurpiercing i näsan. Det är ju så fult så man baxnar, ungefär lika fult som att ha en tuppkam i två olika färger. Men oj, kolla den här killen, han har visst gjort båda grejerna samtidigt.

piercingar är så 90

(före- och efterbild från bigbrother.se)

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Dokusåpamodet

  1. [...] rättats? Kanske vinner Big Brother-Alex? (Lite mer popjunk på tema dokusåpatatueringar här och här).

    Kommentarer » URIn [...]

  2. [...] ammet med samma namn för två år sedan. Eller vad årets deltagare kommer tycka om att ha Adam Alsings fejs på benet om några år. Såg dessutom att han som ser ut som en s [...]

  3. Dennis skriver:

    Bilden till höger, Mauro Scocco med piercing.

  4. anna skriver:

    alltså. sån piercing är så _gräsligt_ ful.

Kommentera