Popjunkien

Du och jag Ola

Att tidningarna presenterar lönelistor och ”här bor din kändis” är inte hälften så intressant som när man publicerar kändisars resultat på högskoleprovet!

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till Du och jag Ola

 1. David Pettersson skriver:

  Du och jag, Tove…

 2. Sabina skriver:

  Siffror från iår, förra året, första gången de skrev, högsta de fått någonsin? Eller kanske lägsta? Siffrorna gäller väl bara fem år för oss vanliga dödliga, hur långt tillbaka har Aftonbladet grävt?

 3. Reblo skriver:

  Sabina: verkligen intressant undran. Jag gissar att de tar all time low-siffran bara för att hänga ut säg… Tina Nordström? Enligt någon på skvallerforumet på Flashback (så klart är denna nyhet i deras dignitet) är årets lista i Aftonbladet samma som förra året, men de har lagt till några nya namn.

 4. anna skriver:

  det verkade inte ha gått så bra för daniel westling heller… hehe.
  inte för att jag vet hur bra det skulle gått för mej direkt…

 5. Wurkney skriver:

  Högskoleprovet är ett märkligt fenomen. Det visar inget annat än hur bra man är på att skriva högskoleprov. Visst, man får ju inte vara dum i huvet för att fixa 2.0 (men de jag känner som har gjort det är inga stjärnor), däremot kan en stjärna skriva dåligt. Att koncentrera sig under tidspress är svårt även om man bara är på gränsen till dyslektiker eller koncentrationssvårigheter.

Kommentera