Popjunkien

Och apropå kändisar på okreddiga ställen…

(som jag skrev om igår)

Så läste jag nyligen i en intervju med Håkan Hellström att han var med som ”husband” på krogen i TV3-såpan Vita Lögner! Har googlat lite halvhjärtat med inte hittat någon uppgift som stödjer detta, så ni får helt enkelt bara tro på mitt ord.

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till Och apropå kändisar på okreddiga ställen…

 1. Johanna skriver:

  En annan extremt rolig grej med Vita Lögner var att Darth Vader har varit med som gäst på hotellet. Hur kul som helst, han som spelar Darth är med i en scen där han checkar ut och säger den helt osannolika repliken ”my helmet please” varpå Anton Körberg räcker honom en DV-hjälm. Det är TV-historia. Tydligen så hade Körberg junior träffat honom i nåt annat sammanhang och lyckats övertala honom att komma och spela in den här scenen mest på kul. Jag tycker det är helt fantastiskt. mer om det hittar man t ex här (en bit ner på sidan): http://www.imdb.com/name/nm0001190/ Jag såg det avsnittet och det är memorable.

 2. Reblo skriver:

  oh vilken ovärderlig såpainformation, tack fashionista!

 3. Linda skriver:

  Jag har bestämt för mig att Håkan varit med i Vita Lögner, tror att jag såg det svnittet.

 4. Buster skriver:

  Wow, vad tragiskt ändå.

 5. Jyrki skriver:

  Håkan var med i Vita Lögner, och nu finns det på

Kommentera