Popjunkien

Sensationellt avslöjande: Britney Spears i världens längsta graviditet

(i feberfrossa bestämmer jag mig för att gå till botten med den svenska rapporteringen av ett av världens mest seglivade rykten)

I fredagens Expressen spekulerades det igen om Britney Spears eventuella graviditet. Hon har tydligen slutat röka, slutat festa, börjat äta skräpmat och blivit tjock. Så himla taskiga bilder av Britney i biniki och knölig mage och en rubrik i stil med: gravid?. Samma sak med Kylie häromdagen förresten, en rubrik över en bild med bylsiga kläder: ”gravid eller en dålig kläddag?”

Hur som helst, jag är ganska less på att svensk media direktöversätter små notiser från engelsk tabloidpress och kallar dem nyheter. Och så vitt jag kan minnas så har väl Britney kallats gravid i flera år?

Så jag gjorde en sökning i Agent25:s arkiv för artiklar på nätet och sökorden ”britney spears AND gravid” gav 126 träffar på tre år. Visserligen har det skrivits en del om att hennes man Kevin lämnade en gravid flickvän för att bli ihop med Britney, men majoriteten av sökträffarna handlar om att det kanske ligger en baby i Britneys mage.

Rent biologiskt kan väl Expressen ha rätt när de i november 2004 skrev att Britney var i åttonde veckan. Men artikeln publicerades för 20 veckor sedan och då borde hon numera vara i 28-29:e veckan nånting och då borde hon nästan vara höggravid nu.

Men vi kan gå tillbaka längre än så i tiden. Så ladies and gentlemen, populärkultursjunkien kan härmed konstatera att Britney Spears ”enligt säkra källor” och ”mycket troliga rykten” kan ha varit gravid i hela 36 månader! Senast i somras sa Aftonbladet tvärsäkert att ”Britney är gravid – bebin kommer i december”.

Gud så jag ser fram emot födseln av den här mastodontbebin, 13 månaders graviditet och mamman ser inte ens tjock ut. Fantastiskt. Undrar bara när den kan tänkas ploppa ut?

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Sensationellt avslöjande: Britney Spears i världens längsta graviditet

 1. [...] och hur långt gången graviditeten är. Kanske har hon varit gravid i 36 månader som mintidigare undersökning i fallet förutspådde? [...]

 2. N|. skriver:

  Britney är en elefant? De brukar väl vara dräktiga rätt länge… :)

 3. Linda skriver:

  Speciellt Aftonbladet tycker jag är experter på detta. Igår gick det att läsa om paret Beckhams nyfödda som såg paparazzifotografernas linser för första gången. Aftonbladet hade med taskig översättning påpekat att deras första son Brooklyn hade sina diamantörhängen på sig, något som paret förnekat att han överhuvudtaget har fått. Jaja, jag tycker bara att det skrivs så mycket onödigt skit om dem.

 4. emma skriver:

  en annan lang graviditet ar marie lindberg som enligt uppgift vantar barn i slutet av juli nasta ar!
  http://www.aftonbladet.se/nojesliv/melodifestivalen2008/article1943597.ab

Kommentera