Popjunkien

Men jag ska sluta somna framför teven

Jag gillade verkligen nya Studio Pop och jag tror att en av de främsta anledningarna var att panelen inte kändes så pretentiös. Jag gissar t ex att tidigare panelisten Dennis Lyxzén inte lika nonchalant kunnat säga att han gillar Queens of the Stone Age som Jonna Bergh gjorde igår.

Och tidigare paneler har ofta bara handlat om att varje enskild deltagare ska kunna leverera snyggas oneliners eller dissa dåliga band, medan den nya panelen (sagda Jonna, Karin Magnusson och Lisa Milberg) förde lite mer diskussioner.

Fast en sak förstår jag fortfarande inte: när Lisa Milberg dyker upp i såna här sammanhang tituleras hon alltid ”batterist”. Okej bruden, du spelar trummor, men måste du använda en skitkrånglig term för att beskriva det? För samtidigt är hon väl lika mycket journalist och skönhetsredaktör?

Och intervjun med Jocke Berg får jag återkomma till, för jag har en hel del funderingar kring hur en vuxen man kan vara så fast i tonåren. Själv vill man ju bara stryka ett fett streck över åren 12 till 20, men den här snubben skriver låttexter om den tiden fortfarande 20 år senare!

Fast programledaren Per Sinding-Larsen kallade Jocke för Jåcke haha. I Eskilstuna säger vi JOcke, på samma sätt som vi säger TObbe och inte TÅbbe om någon som heter Tobias eller Torbjörn.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Men jag ska sluta somna framför teven

  1. anna skriver:

    av nån anledning har hyser jag en slags hatkärlek till lisa millberg. mycket för att hon är ihop med onde andres. usch. etc. hon ser lite ond ut oxå.
    jocke berg intervjun var rolig för jag tyckte att man märkte vilken enorm nörd han är. han blev ju helt inne i madonnadiskussionen tex.
    jag antar att han är långsynt som inte kommer över sina tonår helt enkelt… hehe (obs! jag skriver det här som gammal kent-fanatiker)

  2. Ida skriver:

    Jag kan erkänna att tillsammans med Ebba von Sydow är Lisa Milberg mitt lilla hatprojekt. Det är, precis som Anna skriver, något med L.M jag inte klarar av. Och hon ser fakriskt lite ond ut..

Kommentera