Popjunkien

Fuckpipet

Tidsomställningen gör att jag vaknar tidigt varje dag, så 05.30 var jag pigg och färdigsoven. Och tur var väl det för min nya frisyr tog lite tid att frisera.

Under tiden tittade jag på musikteve och reagerade på en sak hos ZTV. I videon till Timo Räisänens ”Don’t let the devil ruin it all” bytte de ut refrängens ”fuck” mot ett pip. Brukar man göra så i Sverige? Jag som alltid brukar hävda att Sverige är normala och bra som inte blippar ut fula ord, som i engelskspråkiga länder där publiken till en talkshow ropar ”ooooh” så fort någon person (typ mitt hatobjekt Colin Farrell) säger fuck och man inte hinner med att censurera honom. Jag klarar inte av den där dubbelmoralen kring fula ord, sex och våld.

Nåväl, jag har tidigare skrivit om den men jag tycker Timos liveversion av ”Don’t let the…” i Morgonpasset är så fin, gå dit och lyssna igen!

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Fuckpipet

  1. annan skriver:

    är det inte något med att ztv ägs av ett engelskt produktionsbolag/sänds via en engelsk satellit eller nåt sånt? har för mig att ztv, tv 3 och mtv lyder under delvis andra regler än ”svenska” kanaler. en del av reglerna är helt absurda, som vad mtv får/inte får visa efter ett visst klockslag.

Kommentera