Popjunkien

Fran grafitti till koalor

De senaste dagarna ar vadret inte varit lika fint som de forsta dagarna och svenskar som vi ar har vi gnallt lite. Anda tills kompisarna papekade att ”vanta nu, ni kommer fran ett snoigt land med minusgrader och KLAGAR nar det ”bara” ar 25 grader varmt?”. Sa ja., det ar som svensk sommar har just nu, men ryktet sager att det under sondag och mandag kommer bli 30-gradiga hettor.

Bilden nedan ar fran en drive runt Melbourne som var kompis tog oss pa, den stora molnet ovanfor staden ar lagtrycket som var pa vag in och som fram till idag varit over oss.

Sa har pittoreska ar alla hus pa den gata vi bor pa, gotta love it right? Bilen pa bilden ar densamma som kort oss runt i stan i flera dagar.

En kvall var vi pa en bar som ligger pa enbakgata och forutom en liten inomhusbar lag hela stallet utomhus, pa bakgarden och mellan tva byggnader. DJ:n stod pa en brandtrappa och overallt fanns provisoriska sittplatser. Vi kopte ol i literflaskor och delade mellan oss i sma dricksglas. Och vi var sommarkladda! Hela natten!

Utanfor baren stotte vi pa den har killen

Igar var vi vid Healesville Sanctury – en djurpark med en massa ossiedjur. Nu ar ju ingen djurlover men jag kunde inte lata bli att bli kar i nagra av dem. Den trubbnosiga platypusen, de flygande ravarna och sa koalorna forstas.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Fran grafitti till koalor

  1. Aino skriver:

    Härliga bilder!!! Vill se flera…..massor. Här snöar det och var i morse 10 minusgrader. Brrr!!!

  2. Neon skriver:

    yo ich mag die Bilder iss voll krass
    wer interessen hat mit anderen graffitti bildern oder ideen austausch kann sich unter shamanking1988@hotmail.com Meldenn
    NeOn KiDzZzZz (nicht NEO NAZi!!!!!)

Kommentera