Popjunkien

Platt pussfall

Jag är ingen anti-alla-hjärtans-typ utan kan njuta av lite rosa löööv i det privata, men jag tycker ändå att det är lite väl mycket valentinifiering runtomkring oss. Metro delar ut geléhjärtan i tunnelbanan och även om jag är en hyfsat kärleksfull person vill jag inte dela mina känslor med andra människors ledstångsbacillade fingrar. Och så vidare, exemplen är många.

Men en Valentinesrelaterad grej som jag vill hypa är Apotekets lyckade publicitetskampanj för munhygien: två personer skulle slå världsrekordet i att kyssas länge. Nördigt roliga och samtidigt undervisande reklamfilmer har visats i teve och kyssparet (där mannen även är semikänd musiker) har figurerat ganska flitigt i media. Aftonbladet skrev idag en lång artikel om världsrekordförsöket och hur nyttigt det är att pussas OCH att sköta munhygienen.

Jag tänkte att jag skulle bjuda på lite besöksstatistik till kampanjsajten för hela eventet som skulle pågå i minst 30 timmar för att vara ett världsrekord. Men när jag klickade in på sajten såg jag att världsrekordförsöket redan hade avbrutits – en förkylning gjorde att pussparet bara klarade två timmar.

Jag kan tänka mig att det råder en viss besvikelse i Camp Apoteket just nu.

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera