Popjunkien

Bokvarning

Populärkultur är mitt stora intresse och för varje inlägg jag skriver här inser jag att kategorierna inte räcker till. Igår lade jag till ”shopping” som ju är en av mina största hobbies utöver att konsumera media, och idag lägger jag till ”böcker”.

För igår läste jag äntligen ut en av de minst intressanta böcker jag läst på länge: Brick Lane. Jag har kämpat med den i flera veckor och den har inte engagerat mig det minsta. Den var lite smårolig på sina ställen men mest en startsträcka till slutet och jag hoppade medvetet över en massa sidor och tjuvkollade slutet.

Men på nåt sätt ville jag inte ha den oläst heller eftersom olästa böcker stressar mig lite. Och med tanke på att jag om exakt två veckor kommer att vara mitt i en 24-timmars-flygning måste jag beta av min pågående lässkörd så jag kan skaffa en hel hög nya böcker till resan. Den här till exempel.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Bokvarning

  1. annan skriver:

    jag gillade Brick Lane, men inte lika mycket som jag hade trott. Klyschigt nog hade jag nog väntat mig en ny White Teeth. Och det är den ju inte.

  2. Reblo skriver:

    jag hade också hoppats på en ny white teeth! Säkert därför jag knappt gav den en chans, dumt nog.

  3. Sabina skriver:

    Oh, jag är bara 20% in i Brick Lane och nu har jag inte rört den minst ett halvår… så tråkigt eftersom den fick så mycket bra publicitet när den kom.

Kommentera